Homefit Bouwkundig Adviesbureau
Praam 8
2481 CX Woubrugge
Tel. 0172 - 51 78 28
info@homefit.nl

Verbouwen

Een verbouwing laten uitvoeren is omvangrijker dan vaak gedacht wordt. Natuurlijk kun je zelf je plannen duidelijk proberen te maken aan een aannemer of klussenbedrijf. Zij kunnen hiervoor (naar hun eigen inzicht) een offerte maken. Op basis daarvan kun je zoĺn bedrijf opdracht verstrekken. Dit gebeurt dan op basis van de laagste prijs of de indruk die het betreffende bedrijf achterlaat. Maar is een en ander dan wel goed geregeld?

Is er een uitgewerkt bouwplan met duidelijke tekeningen? Zijn er goede bouwkundige details? Is er een duidelijke werkomschrijving van hetgeen je wilt laten uitvoeren? Dit is immers nodig om de verschillende offertes goed met elkaar te kunnen vergelijken. Maar ˇˇk omdat u zelf zeker wilt weten of hetgeen u geleverd krijgt is wat ˙ ervan verwacht. Zijn er achteraf meerkosten te verwachten? Hoe lang gaat de verbouwing maximaal duren? Moeten er tijdens de werkzaamheden bijzondere voorzieningen getroffen worden? Hoe is het geregeld met de garanties? Hoe wordt er opgeleverd en hoe wordt er gehandeld bij een meningsverschil over het opgeleverde werk?

Zo ziet u dat er heel wat meer komt kijken bij een verbouwing. Wij kunnen u hierbij goed van dienst zijn en begeleiden het gehele proces van A tot Z. Dit inclusief het verzorgen van de vergunningaanvraag, eventuele benodigde constructieve berekeningen enzovoortsů
Ook kunt u door ons een onderhoudsinspectie aan uw woning uit laten voeren met daarbij een lange termijnplanning zodat u weet wat u in de toekomst aan onderhoud kunt verwachten.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie