Homefit Bouwkundig Adviesbureau
Praam 8
2481 CX Woubrugge
Tel. 0172 - 51 78 28
info@homefit.nl

Onderhoud

Bouwkundige inspectie
Uw woning wordt door ons op tal van belangrijke punten binnen en buiten nagekeken. Van alle bevindingen wordt een uitgebreid opnameverslag met fotomateriaal gemaakt. In dit verslag staat aangegeven hoe de staat van de verschillende onderdelen is. Aan de hand hiervan wordt een onderhoudsplanning gemaakt. Dit is een meerjarenplanning die als basis dient voor het uit te voeren onderhoud. Zo weet u wat u in de toekomst aan onderhoud kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Ook verkomt u dat kleine gebreken later grote schades tot gevolg hebben.

Aanvullend hierop kunnen wij meer voor u betekenen als bijvoorbeeld:

  • Maken van kostenbegrotingen
    Het opstellen van een kostenraming van eventueel uit te laten voeren werkzaamheden.
  • Verzorgen van offerteaanvragen
    Het zorgdragen van offerteaanvragen voor diversen uit te voeren werkzaamheden bij de betreffende specialisten. Na het verkrijgen hiervan controleren wij deze op compleetheid en vergelijken wij de aangeboden kwaliteit van het geoffreerde werk.
  • Begeleiden van werkzaamheden
    Het begeleiden van uit te voeren werkzaamheden en deze werkzaamheden controleren op kwaliteit. Wij nemen u daarbij de rompslomp van de uit te voeren verbouwing uit handen en kunnen uw deskundige contactpersoon naar de aannemer zijn.

Kortom streven wij ernaar dat u een vertrouwd adviseur beschikbaar heeft waarop u altijd een beroep kunt doen wanneer dit nodig is. Dan kunt zich bezig houden met de zaken waar verstand van heeft.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie